Velkommen til Sommerkonserten 21. juni!

Her er det litt praktisk informasjon om årets sommerkonsert.

Sted:

Konsertområdet er i øvre del av Rådhusparken i Lørenskog, rett ved rådhuset og Kjenn ungdomsskole. Det er begrensede parkeringsmuligheter på Kjenn, men det finnes mange muligheter for å sette fra seg bilen i områdene rundt Lørenskog hus/Metro. Buss i retning Oslo og Lillestrøm finnes like ved.

Innslipp:

Konsertområdet åpner kl. 18. Ta gjerne med pledd/sitteunderlag. Vesker/sekker vil kunne bli sjekket ved inngangen. Flasker og medbragt alkohol er ikke tillatt.

Coins:

I serveringsområdet benyttes COINS som betalingsmiddel. Coins kan kjøpes i egne boder ved inngangen og ved serveringsområdet. Prisen pr. coin er kr 40,-. Vi tar ViPPS, kort og kontant betaling for coins. Det blir kun ett sted som tar kontanter så vi oppfordrer alle til å benytte VIPPS eller kort. Merk at kjøpte coins refunderes ikke.

Mat og drikke:

På serveringsområdet vil det være barer som serverer drikke med og uten alkohol, og telt/foodtruck som serverer ulike matretter. Prisene i baren blir 2 coins for drikke med alkohol og 1 coins for drikke uten alkohol. Merk at vi ikke serverer synlig berusede personer. Det er ikke tillatt med engangsgriller eller annen bruk av ild/oppvarming.

Toaletter:

Det finnes både toaletter og urinal øverst på konsertområdet.

Spesielle behov:

Bruker du rullestol eller trenger annen assistanse, er det bare å ta kontakt med vaktpersonell, så vil disse hjelpe deg på plass.

Artistene:

Erik og Kriss går på scenen ca. 19.30, og Di Derre kl. 21.00. Etter konsertene fortsetter vi festen med DJ frem til ca. kl 01.

Vi setter pris på at du hjelper oss å holde parken ren og ryddig, og benytter søppelkassene på området.

Alle deler av arrangementet har 18-årsgrense.

Vi ønsker dere alle en fantastisk kveld!

Feststemt hilsen fra:

Lørenskog hus