Norway cup

De to siste sesongene har vårt rare for våre lag. En ting som lagene har merket mest er kanskje fraværet av turneringer og cuper. I denne forbindelse ønsker klubben at alle våre lag fra 6 til 19 år skal delta på Norway cup i 2022. Dette er kanskje den av de første større turneringen som blir gjennomført i 2022 etter pandemien startet.

Norway cup er en turnering med lange tradisjoner i klubben og en turnering som alle våre lag kan delta på nivåmessig. Lørenskog IF har i denne forbindelse inngått en avtale med Norway cup som innebærer at det blir GRATIS deltakelse for alle våre lag, disponere et eget Lørenskog IF område på 100 kvm som er profilert i Lørenskog sine farger og andre fordeler vi vil komme tilbake til. Til info så ser vi også på muligheten å sette opp egne busser fra Lørenskog til Ekeberg gjennom hele uken.

På vår egen “Lørenskog IF camp” på Ekeberg vil vi ha et 100 kvm område som kun spillere, foresatte og inviterte gjester har tilgang til. Her kan du sitte å slappe av, gå på wc, lade mobilen, oppbevare kampbagen trygt mens mann utforsker sletta, vann til hunden, skadeforebygging eller behandling av skade, eksklusive gjester og mye mer. Nøyaktig tilbud i denne campen vil vi komme tilbake til. Videre jobber vi med planer om daglige videoinnslag på Facebook fra våre deltagende lag og gjennomføre felles arrangement for lagene våre. Vi håper dette bli en turnering som knytter spillere og lag i klubben nærmere, lager sterkere klubbkultur, samt skaper fotballglede og opplevelser for livet.

3, 5 og 7’er fotballen spiller alle sine kamper på Ekebergsletta. 9 og 11’er kan få kamper på andre baner i Oslo i tillegg til Ekebergsletta, men vi har blitt lover prioritet til å spille på Ekeberg.

Ber alle lag legge denne turneringen inn i sine planer for 2022. Jeg gjentar at turneringen vil bli GRATIS for alle våre lag. Det er ikke pålagt at lagene deltar på denne turneringen, men vi oppfordrer sterkt at lagene deltar. Meld ditt lag på vår interne påmelding som du finner her: https://forms.gle/gY12TdyEJdPR2men6
Meld laget på allerede i dag. Det vil hjelpe oss med planleggingen. En bindende bekreftelse fra påmeldte lag gjøres på et senere tidspunkt.

Mer informasjon om turneringen finner du på Norway cup sine hjemmesider: https://norwaycup.no

Spørsmål kan rettes til Espen P. Gjester eller Espen Engh.