Medlemsfordeler

Norges takst

28 views 26. januar 2021 Webmaster 0

Norges Takst er et Lørenskog basert takstfirma med lang erfaring med taksering og verdisetting av eiendommer. Norges Takst hjelper til med boligsalgsrapport, tilstandsrapport, verdi & lånetakst, verdivurdering, forhåndstakst, tomtetakst, reklamasjonsrapport, byggelånsoppfølging, overtagelse av ny bolig m.fl. I tillegg bidrar de med detaljerte 2D plantegninger med innvendig mål i rom. Søk etter energilekkasje med varmesøkende kamera fra Flir, arealoppmåling, fuktsjekk, nivåavvik og kjøpshjelp m.m. Norges Takst har alle nødvendige godkjenninger. Bedriften ble etablert i 1993 og har sine kontorer på Skårersletta.

Mer informasjon om bedriften finner du her: https://norges-takst.no

Som medlem eller foresatt til Lørenskog IF får du kr 500,- i rabatt på allerede lave priser på tilstandsrapporter og verdi/lånetakster.

Ta direkte kontakt med Norges Takst og henvis til denne medlemsfordelen.