Medlemsfordeler

Nemus Lillestrøm

56 views 14. juni 2018 Webmaster 0

Lørenskog IF har inngått en avtale med NEMUS Lillestrøm (tidl. Lillestrøm Kiropraktorsenter) som alle våre medlemmer kan dra nytte av. Dette innebærer at alle medlemmer, familemedlemmer og støttemedlemmer får 20% rabatt på NEMUS sine tjenester.

NEMUS Lillestrøm er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, muskel- og massasjeterapeuter, akupunktør, ortoped, ernæringsfysiolog, treningsveileder og ultralydvurdering.

NEMUS Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg sentralt ved tog og bussentralen i Lillestrøm. Senteret har vært i Lillestrøm i over 30 år og har et godt samarbeid med andre helsetjenester i Skedsmo og tilstøtende kommuner.

Du skal være trygg på at du kan komme til NEMUS med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. De foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Kiropraktorer har også refusjons- og sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostik som røntgen/CT/MR ved behov.

Mer info om NEMUS Lillestrøm finner du her>>

(Oppgi Lørenskog IF avtalen når du bestiller)

Thomas Lauvsnes er utdannet i England og har jobbet på NEMUS Lillestrøm (tidl. Lillestrøm Kiropraktorsenter) siden 2001. Han har lang erfaring og mye kompetanse innen behandling og utredning av idrettskader. Han har et nært samarbeid med flere idrettslag og klubber i området og har også vært involvert i støtteapparatet til fotballag i både Tippeligaen og Adeccoligaen. Foruten idrettsskader er hans interessefelt behandling av smerter og skader i fot, ankel og kne, kroniske smertetilstander, treningsveiledning og rehabilitering.

Thomas Lauvsnes sitter i flere styrer og er blant annet styremedlem i etterutdanningskomiteen i Norsk Kiropraktorforening.  Han er meget opptatt av å holde seg oppdatert og i fronten av forskning og ny viten og er også foredrags- og kursholder innen flere forskjellige temaer, primært i relasjon til kiropraktikk og idrettsmedisin.

Thomas er også trener på ett av våre lag i 2009 årgangen.