Medlemsfordeler

L-Wood Sportsbar

223 views 3. september 2018 3. september 2018 Webmaster 1

Lørenskog IF har inngått en samarbeid med L-Wood Sportsbar på Lørenskog. Som medlem i Lørenskog IF vil du gjennom denne avtalen få 10% rabatt på all mat hos L-Wood. I tillegg vil medlemmer over 18 år få reduserte priser på drikkevarer 1 time før, under og 1 time etter alle kamper Lørenskog spiller i Norsk Tipping-ligaen.

L-Wood Sportsbar vil sende Lørenskog sine bortekamper på en av sine storskjermer.

L-Wood Sportsbar er en nøytral sportsbar som har som mål å vise et bredt spekter av sport!
Inngang er ved grønnsaksbutikken mot Skårersletta, opp trappen og til venstre.

På L-Wood kan du møte venner og kjente, nyte godt drikke, spise sen lunsj eller middag og se det meste som er å se av sport på en av våre 9 skjermer. De haralle rettigheter og matservering fra Bippat, som leverer pizza, asiatiske retter, hamburger- og kebabtallern.