Dommer

Dommerinfo til lagledere

94 views 13. juni 2018 24. mai 2019 Webmaster 1

Nedenfor er gjeldende punkter som du som lagleder må forholde deg til:

• Husk å se igjennom dommeroppsettet som i utgangspunktet blir lagt ut en gang pr uke. Oppsettet vil du finne på Lørenskog IFshjemmesider under http://www.lorenskogif.no/kb/dommer/
  • Ta gjerne kontakt med dommeren dagen før.
  • Du er ALLTID ansvarlig for å melde fra til dommer og/eller meg om flytting, avlysning eller at andre lag har trukket seg. Dommeransvarlig har ingen mulighet til å følge opp dette fortløpende.
  • Dersom du ikke har varslet dommeren om at en kamp er flyttet/avlyst vil dommeren ha krav på 100 koner fra laget for å ha møtt til kamp.
  • Har dommeren ikke kommet til kampen? Sjekk om dommeren er forsinket med en annen kamp på en bane like ved.
  • Gi gjerne dommeren en konstruktiv tilbakemelding etter kampen på hva som er bra og hva som kan forbedres.
  • Send beskjed til dommeransvarlig barnefotballen kagu48@gmail.com eller bruk 92619887 dersom dommeren uteblir eller det skjer noe annet under kampen som har med dommeren og/eller dømmingen å gjøre.
  • Dommeransvarlig tar gjerne imot forslag til forbedringer/forenklinger på dette med å administrere dette med dommere.
  • Husk at det er hjemmelaget ved lagleder(e) som er ansvarlig for å arrangere en hjemmekamp. Dersom det er bråk/uro fra publikum som kan påvirke kampen og dommeren så prøv å roe ned disse.
  • Du som lagleder skal ha med en dommerregning til kampen.
    Husk å fylle ut alle felter på dommerregningen korrekt. Påse at dommeren påfører sitt navn og dommernummer.
    Dommerregningen legger du klubbens postkasse enten klubben skal betale dommeren fra lagkassa eller du skal ha regningen refundert.