Medlemsfordeler

Arnor E. Jenssen Turbusstransport AS

49 views 7. februar 2019 Webmaster 0

Vi er glade for at Arnor E. Jenssen Turbusstransport AS er samarbeidspartner i Lørenskog IF for 2019 sesongen. Jenssen buss er et seriøst turbussselskap som holder til i Fjellhamar og vil være Lørenskog IF sin «hoffleverandør» av transporttjenester.

Trenger Lørenskog lag transport så oppfordrer vi å kontakte Jenssen buss for tilbud. Snakk med Frode Jenssen og fortell at du representerer Lørenskog IF og du vil få en hyggelig pris.

Arnor E. Jenssen Turbusstransport AS ble etablert allerede i 1977 og har siden da drevet persontransport med buss. Vi har mange faste kunder og vi er fleksible. Vi disponerer busser til alle formål. Vi har vårt nærområde i Oslo og Akershus men kjører over hele Europa.

Våre turbusser har gode forutsetninger for reiser rundt om i Europa.
Vi er agenter for blant annet Stena Line, Color Line, DFDS Seaways og Fjordline. Vi har gode hotellavtaler med flere hotellkjeder. Vi arrangerer turer dit dere ønsker.

Arnor E Jenssen Turbusstransport er medlem av Reisegarantifondet.

Vi brukes oftere og oftere av folk og grupper fra Oslo, Akershus og resten av Østlandet som trenger turbuss eller minibuss.

Mer info om Arnor E. Jenssen Turbusstransport AS finner du her>>