Korona

Hvordan kan jeg hjelpe klubben i disse Korona-tider?

Mange tar kontakt med klubben og lurer på hvordan man kan hjelpe klubben gjennom den tiden vi er inne i. Klubben er stengt og all aktivitet har stoppet. Med dette mister også klubben all inntekt og vi har sett oss nødt til å permittere ansatte og trenere, i tillegg til å kute kostnader der vi kan.

Foreløpig har vi god kontroll på driften av klubben og stadion, men her vil vi trenge hjelp av frivilligheten hvis stengingen av klubben og karantene varer lenge. Men mange spør hva kan jeg bidra med nå? Her kommer det noe du kan gjøre på kort sikt:

1. Når du er ute å går tur så stikk innom Rolvsrud stadion. Plukk opp den søppelen du ser, sjekk at dører er lukket og låst, samt gi en vanlig beskjed til de som eventuelt benytter banene at det ikke er lov. Lørenskog kommune har vedtatt at ingen forballbaner skal benyttes i kommunen, uansett.
  2. Meld deg inn i vår supporterklubb. Ikke bare støtter du klubben, men du vil også bli støttemedlem med de rettigheter det medfører. Les mer om å melde deg inn i Suportertklubben 1929 her>>
  3. Velg Lørenskog Idrettsforening som Grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Det gjør du enkelt ved å sende send “Grasrotandelen 975434230” til 60000.
  4. Gi et valgfritt beløp via Vippsnummer 596832 – Lørenskog IF Koronahjelpen.
  5. Vis at du er en Lørenskog IF venn ved å bære klær eller utstyr med Lørenskog IF logoen. Har du ikke dette så kan du kjøpe lue, hals, jakke eller supporterskjerf på Rolvsrud. Gi beskjed så tar vi deg i mot (en og en) etter avtale. Lag avtale å kontakt@lorenskogif.no.
  6. Tenk på oss hver dag 🙂

Og til slutt. Vi er positive og vil vil komme tilbake styrket som klubb når dette er over. Ingen av oss som jobber i klubben er i tvil om dette. Tusen takk for hjelpen.