Generalsponsor

Offisiell sponsor

Om klubben

Lørenskog IF E-sport organiserer de som ønsker å spille dataspill i kommunen. Vi vil tilby et trygt og godt spillmiljø kombinert med fotball for de som ønsker. E-fotball og FIFA vil være en naturlig spill som vi vil satse på, men i tillegg vil andre spill som til en hver tid er populært tilbys i klubben. Vi vil også på sikt tilby treningsgrupper i de forskjellige spillene med kompetente trenere, seminar og arrangement, samt delta på diverse turneringer. I tillegg vil vi også arrangere våre egne turneringer.

I tillegg til å organisere e-sport og e-fotball vil vi tilby et gamingrom på Metrosenteret. Her er det pr d.d. Installert 10 stk PS4 konsoller med FIFA 20. I tillegg jobbes det med å installere 10-20 gaming-pc. Mer informasjon og tilbud om gamningrommet vil komme fortløpende. På grunn av Koronaepidemien er dette rommet for øyeblikket stengt, men vil bli åpnet så fort dette er forsvarlig. Mer info om gamningrommet finner du her: https://www.lorenskogif.no/esport/gamingrom/

I tillegg til spillere så trenger vi frivillige spillere (medlemmer) og foresatte som kunne tenke seg å hjelpe til med ledelse og organiseringen av Lørenskog IF sitt e-sport miljø og gammingrom. Ta kontakt (esport@lorenskogif.no) eller gi beskjed ved påmelding om du ønsker å bidra her.

For å være medlem av Lørenskog IF e-sport må man betale klubbens medlemskontingent. Personer som allerede er medlem i Lørenskog IF Fotball trenger ikke eget medlemskap da medlemskapet gjelder også for e-sport. Klubbens medlemskontigent pr d.d. er kr 500,- år .

I tillegg til medlemskap må man påregne en aktivitetsavgift som vil dekke lisenser, treninger osv. Dette vil være individuelt i forhold til hvilke aktiviteter man velger å delta på.

Bruk av gamingrommet vil også ha en avgift dette rommet åpner. Priser for tilgang til gamingrommet finner du her: https://www.lorenskogif.no/esport/booking/

Spørsmål kan rettes til esport@lorenskogif.no