Korona

Egentreningsprogram i forbindelse med Korona-viruset

282 views 16. mars 2020 16. mars 2020 esppette 0

I Lørenskog IF ønsker vi at alle våre medlemmer fortsatt skal holde seg i aktivitet i perioden hvor det ikke er lov å oppholde seg på Rolvsrud og andre fotballbaner.

Klubben har derfor laget et egentreningsprogram gjeldende for henholdsvis de som er 8-12 år og 13-19 år, samt eget for keepere. Programmene er laget for å gi en anbefaling og veiledning for egentrening i denne perioden.

I egentreningsprogrammet finner dere videoer av noen øvelser. Hvis dere av en eller annen grunn ikke får opp videoene, kan dere ta kontakt med leder for Akademiet, Knut Erik Johansen på knut.erik@lorenskogif.no

Lykke til med treningen fremover 🙂
Så minner vi igjen om at Rolvsrud og andre fotballbaner er stengt for trening. Fint om alle kommuniserer dette til sine håpefulle.

# Type fil Størrelse på fil Last ned
1 .pdf 270,18 KB Keepertrening_Egentrening_2020