Lørenskog IF har en årlig tradisjon om å fotografere alle lag, spillere, trenere og lagledere i klubben. De siste 2 årene har vi dessverre ikke fått til dette pga korona, men nå er det igjen planlagt fotografering.

Lagbildene vil bli hengt opp i Cafe Sleivspark og spiller- og lederbilder vil bli lagt inn i vårt medlemssystem. I tillegg bruker vi bildene i forskjellige sammenheng på Sosiale medier og hjemmesider. Videre så får alle spillere (foresatte) tilbud om å kjøpe bildene til eget bruk (Det er ingen kjøpetvang).

Fotograferingen vil foregå i tidsrommet onsdag 18. mai 2022. I slutten av artikkelen ser du utkast til tidsplan.

Fotograferingen vil foregå i gymsalen på Hammer skole (inngang fra nedsiden av skolen (mot Hammerfeltet). Lagene får tildelt en garderobe hvor man kan skifte. Alle må være klare til fotografering 5 minutter før oppsatt tid.

Alle spillere stiller i blå spillerdrakt, rød shorts, blå strømper og fotballsko. Ledere stiller i ledergenser og sort bukse.

Spørsmål kan rettes til espen@lorenskogif.no.

Klikke her for å se tidsplan>>