Stilling ledig

Lørenskog Idrettsforening (LIF) søker trenere til 2022 sesongen

Lørenskog IF er en av Norges største fotballklubber med 1100 aktive fotballspillere. Vi er en kvalitetsklubb nivå 2 og sertifisert som Rent IL gjennom Antidoping Norge.

Lørenskog IF sin målsetning er at vi skal ha et levende fotballmiljø, hvor aktiviteten skal preges av trygghet, trivsel, glede, utfordringer og mestring, for spillerne våre så vel som trenere. Alle som ønsker å spille fotball i Lørenskog IF skal føle at de er velkomne og en del av felleskapet.

Vi holder til på Rolvsrud Stadion, som er et samlingspunkt i nærmiljøet, og hvor mennesker møtes også utenfor oppsatte treninger og kamper. Vi bygger i disse dager helt nytt stadion med topp moderne fasiliteter. Ny bane bil stå ferdig høsten 2021. Nytt tribune- og garderobeanlegg, samt nytt klubbhus er planlagt ferdig våren 2023. Når vi er ferdig vil Rolvsrud stadion fremstå som et nytt og morderne breddeanlegg.

LIF søker trenere til:

• Trenere og assistenttrenere i ungdomsfotballen 13-19 år.

LIF er på jakt etter kandidater av begge kjønn som ønsker å:
– bidra til utvikling av barns og ungdoms ferdigheter både på og utenfor fotballbanen.
– bidra til utvikling av klubben som helhet.
– bidra til å være en positiv innflytelse i klubben og nærmiljøet.

Vi tilbyr:
– Godtgjørelse etter avtale.
– Trenerkurs
– Egenutvikling gjennom oppfølging av klubben.

Les mer om klubben på LIF sine nettsider: http://www.lorenskogif.no

Vi tar imot søknader frem til 10.oktober 2021.

Henvendelse sendes til:

Sportslig leder