Ukategorisert

Info og retningslinjer om Koronaviruset i Lørenskog IF

Oppdatert pr 16.11.2020

• Senior kan ikke trene på Rolvsrud stadion.
    Det vil si at alle spillere som har fylt 20 år og eldre ikke kan trene.
  • Barne- og ungdomsfotballen kan trene som normalt med dagens koronaregler, men de kan ikke spille kamper med lag utenfor klubben. Internkamper tillates under forutsetning at “vanlige” Koronaregler følges. Alle spillere, leder og tilskuere skal registreres for eventuell smittesporing.
  • Det er ikke tillatt med prøvespill for spillere som spiller for lag utenfor Lørenskog Kommune.
  • Alle garderober er stengt.
  • Café Sleivspark holder stengt.
  • Møterommene holder stengt.
  • Administrasjonen holder stengt og alle ansatte jobber fra hjemmekontor.
  • Munnbind skal benyttes innendørs på Rolvsrud når man ikke kan holde minst 2 meters avstand.
  • Innetrening for de minste er tillatt, men det er ikke tillatt for foresatte å oppholde seg i hallene/salene under trening. Trenere skal benytte munnbind under trening. Foresatte skal benytte munnbind ved levering og henting.
  • Maks 200 personer er tillatt på Rolvsrud stadion.
  • Maks 20 personer i en gruppe.
  • Personer som skal bytte gruppe/lag skal være i idrettskarantene i 48 timer før man kan trene/spille med ny gruppe.
  • Alle skal holde minst 1 meter avstand når man ikke er i aktiv trening eller kamp. Dette gjelder også når man står på sidelinjen, samt før og etter kamp/trening.
  • Utstyr skal vaskes jevnlig og helst etter hver trening.
  • Kun en fast voksen person skal håndtere lagets utstyr. Dette inkluderer å hente og rydde utstyret.
  • Føler man seg syk skal man holde seg hjemme og ikke delta på treninga.
  • Alle skal vaske hender grundig før og etter aktivitet.
  • Hvis en på laget har fått beskjed om å ta koronatest skal hele laget ikke trene eller komme på Rolvsrud til resultat foreligger. Har vedkommende som skal testet ikke vært sammen med laget de siste 48 timer gjelder ikke denne reglen.

Les også om rutiner ved Covid-19 i forbindelse med kamp>>