Født i 2017 og vil spille fotball? Nå kan du melde deg på i Lørenskog IF!

Lørenskog IF starter opp treninger for jenter og gutter født 2017 januar 2023. Første trening vil være lørdag 21. januar og det blir gjennomført 4 treninger over to helger før vi deler årgangen opp i egne lag som fortsetter å trene lagvis.

Treninger vil være innendørs i Fjellhamarhallen. Forbehold om endringer.

Datoer for treninger er som følger:

1. Lørdag 21. januar 2023
  2. Søndag 22. januar 2023
  3. Lørdag 28. januar 2023
  4. Søndag 29. januar 2023

Vi deler alle deltakerne opp i flere grupper som vil trene i tidsrommet 0900-1400. Navnene på hvilke spillere som er på hvilke grupper kommer senest uken før første treningshelg.

Ta med innesko med lys såle og leggskinn.

Pris for deltakelse til disse 4 øktene er kr 300,-. Dette inkluderer Lørenskog IF trøye og premie etter siste trening.

Påmelding gjøres ved at du melder spiller inn i klubben >>

Treningene vil ledes av instruktører/trenere fra klubbens A-lag.

De spillerne som eventuelt ikke ønsker å fortsette med fotball etter siste samling må melde seg ut av klubben pr. e-post. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes etter siste samling. Endelig laginndeling skal være klar i uke 5/6. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og økonomiansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning, informasjon og ledelse av det første foreldremøte. Vi vil også arrangere eget infomasjonsmøte en av treningshelgene.

Begrenset antall plasser.

Det planlegges at lagene deltar på kretsens 6’års serie + klubbens turneringer helgen 11 februar og 18. mars.

Priser for medlemskap i klubben finner du her (2022 priser. Forbehold om endringer):  https://www.lorenskogif.no/knowledgebase/priser-kontigenter-og-avgifter/

Spørsmål kan rettes til sportslig ansvarlig, aleksander R. Gullhaug på mail: aleksander@lorenskogif.no eller Tlf: 413 04 095

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte januar 2023!