Født i 2013 og vil spille fotball? Nå kan du melde deg på i Lørenskog IF!

Lørenskog IF starter opp treninger for jenter og gutter født 2013 i mai! Første trening vil være tirsdag 7.mai og det blir gjennomført fire treninger før sommeren.

Alle treningene vil vare fra klokken 17.45 til 18.45 på Rolvsrud stadion. Oppmøte ved Kafe Sleivspark senest kl. 17.40 alle dager. Siste trening blir tirsdag 18.juni hvor det blir premieutdeling for alle deltakerne.

Datoer for treninger er som følger:

1. Tirsdag 7.mai
  2. Tirsdag 21.mai
  3. Tirsdag 4.juni
  4. Tirsdag 18.juni

Ta med fotballsko og leggskinn. Kle barna etter været og husk drikkeflaske.

Pris for deltakelse til disse 4 øktene er kr 250,-. Dette inkluderer Nye helter t-skjorte og premie etter siste trening.

Påmelding gjøres ved å melde seg inn i klubben her

Treningene vil ledes av instruktører/trenere fra klubbens A-lag. Foresatte må følge barna sine på treningene og må regne med å bidra som medhjelpere på treningsfeltet.

De spillerne som vil fortsette med fotball etter sommeren må stå som medlem ved skolestart. De som eventuelt ikke ønsker å fortsette må melde seg ut av klubben. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes fra høsten av. Endelig laginndeling skal være klar 1.september. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og økonomiansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

Priser for medlemskap i klubben finner du her:  https://www.lorenskogif.no/knowledgebase/priser-kontigenter-og-avgifter/

Spørsmål kan rettes til sportslig leder, Espen Engh på mail: espenengh@lorenskogif.noeller Tlf: 45436970

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte i mai!