Født i 2015 og vil spille fotball? Nå kan du melde deg på i Lørenskog IF!

Lørenskog IF starter opp treninger for jenter og gutter født 2015 februar 2021! Første trening vil være lørdag 13. februar og det blir gjennomført 3 samlinger før vi deler årgangen opp i egne lag som fortsetter å trene lagvis.

Alle samlinger vil være innendørs i Fjellhamarhallen. Forbehold om endringer.

Datoer for treninger er som følger:

1. Lørdag 13. februar
  2. Søndag 14. februar
  3. Søndag 21. februar

Ta med innesko med lys såle og leggskinn.
Det er egne koronaregler som gjelder. Info om dette når man melder seg på.

Pris for deltakelse til disse 3 øktene er kr 250,-. Dette inkluderer Lørenskog IF trøye og premie etter siste trening.

Påmelding gjøres her >>

Treningene vil ledes av instruktører/trenere fra klubbens A-lag.

De spillerne som eventuelt ikke ønsker å fortsette med fotball etter siste samling må melde seg ut av klubben. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes etter siste samling. Endelig laginndeling skal være klar i uke 4. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og økonomiansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

Det planlegges at lagene deltar på kretsens 6’års serie.

Priser for medlemskap i klubben finner du her:  https://www.lorenskogif.no/knowledgebase/priser-kontigenter-og-avgifter/

Spørsmål kan rettes til sportslig leder, Espen Engh på mail: espenengh@lorenskogif.no eller Tlf: 45436970

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte våren 2021!