Født i 2015 og vil spille fotball? Nå kan du melde deg på i Lørenskog IF!

Lørenskog IF starter opp treninger for jenter og gutter født 2015 januar 2021! Første trening vil være søndag 10. januar og det blir gjennomført 3 samlinger før vi deler årgangen opp i egne lag.

Alle samlinger vil være innendørs i diverse haller i Lørenskog. Siste trening før vi deler opp i lag blir søndag 24. januar hvor det blir premieutdeling for alle deltakerne. Forbehold om endringer.

Datoer for treninger er som følger:

1. Søndag 10. januar kl 1200
    Fjellhamarhallen, Marcus Thranes vei 83, 1472 Fjellhamar
  2. Søndag 17.januar kl 1200
    Skårerhallen, Nordlifaret 50, 1473 Lørenskog
  3. Søndag 24. januar kl 1000
    Kjennhallen, Mailandveien 24, 1473 Lørenskog

Ta med innesko med lys såle og leggskinn.
Info om egne koronaregler vil komme når det nærmer seg.

Pris for deltakelse til disse 3 øktene er kr 250,-. Dette inkluderer Lørenskog IF trøye og premie etter siste trening.

Påmelding gjøres her >>

Treningene vil ledes av instruktører/trenere fra klubbens A-lag.

De spillerne som eventuelt ikke ønsker å fortsette med fotball etter siste samling må melde seg ut av klubben. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes etter siste samling. Endelig laginndeling skal være klar i uke 4. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og økonomiansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

Uke 4 gjennomfører de enkelte lag foreldremøter hvor en representant fra klubbens skal være tilstede.

Søndag 7. februar er det oppstart av lagene med egne foreldretrenere. Treningnene vil være innendørs frem til påske, før treningene flyttes ut.

Det planlegges at lagene deltar på klubbens innendørsturneringer i Fjellhamarhallen lørdag 13 februar og lørdag 13 mars 2021.

Priser for medlemskap i klubben finner du her:  https://www.lorenskogif.no/knowledgebase/priser-kontigenter-og-avgifter/

Spørsmål kan rettes til sportslig leder, Espen Engh på mail: espenengh@lorenskogif.no eller Tlf: 45436970

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte i januar!