Født i 2014 og vil spille fotball? Nå kan du melde deg på i Lørenskog IF!

Lørenskog IF starter opp treninger for jenter og gutter født 2014 i april! Første trening vil være tirsdag 19. mai og det blir gjennomført 3 treninger før sommerferien og 2 etter sommerferien. Treningen vil tilpasses koronaregler.

Alle treningene vil vare fra klokken 17.45 til 18.45 på Rolvsrud stadion. Oppmøte ved Kafe Sleivspark senest kl. 17.40 alle dager. Siste trening blir tirsdag 16.juni hvor det blir premieutdeling for alle deltakerne. Forbehold om endringer. Husk å hold minst 1 meters avstand.

Datoer for treninger er som følger:

1. Tirsdag 19. mai
  2. Tirsdag 2.juni (med informasjonsmøte for foresatte)
  3. Tirsdag 16.juni
  4. Tirsdag 25. august
  5. Tirsdag 1. september

Ta med fotballsko og leggskinn. Kle barna etter været og husk drikkeflaske.

Pris for deltakelse til disse 5 øktene er kr 250,-. Dette inkluderer Nye helter t-skjorte og premie etter siste trening.

Påmelding gjøres ved å melde seg inn i klubben her

Treningene vil ledes av instruktører/trenere fra klubbens A-lag. Foresatte må følge barna sine på treningene og må regne med å bidra som medhjelpere på treningsfeltet.

De spillerne som vil fortsette med fotball etter sommeren må stå som medlem ved skolestart. De som eventuelt ikke ønsker å fortsette må melde seg ut av klubben. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes fra høsten av. Endelig laginndeling skal være klar i uke 36. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og økonomiansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

Uke 37 gjennomfører de enkelte lag foreldremøter hvor en representant fra klubbens skal være tilstede.

Uke 38 er det oppstart av lagene med egne foreldreetrenere.

Priser for medlemskap i klubben finner du her:  https://www.lorenskogif.no/knowledgebase/priser-kontigenter-og-avgifter/

Spørsmål kan rettes til sportslig leder, Espen Engh på mail: espenengh@lorenskogif.noeller Tlf: 45436970

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte i mai!