Praktisk info Sommerkonserten 2. juni!

Her kommer det litt praktisk info om årets sommerkonsert i Rådhusparken.

Sted
Konsertområdet er i øvre del av Rådhusparken i Lørenskog, rett ved rådhuset og Kjenn ungdomsskole. Det er begrensede parkeringsmuligheter på Kjenn, men det finnes mange muligheter for å sette fra seg bilen i områdene rundt Lørenskog hus/Metro.

Innslipp
Konsertområdet åpner kl. 18. Ta gjerne med pledd/sitteunderlag. Vesker/sekker vil kunne bli sjekket ved inngangen. Flasker og medbragt alkohol er ikke tillatt.

Coins
I serveringsområdet benyttes COINS som betalingsmiddel. Coins kan kjøpes i egne boder ved inngangen og ved serveringsområdet. Prisen pr coin er kr 40,-. Vi tar ViPPS, kort og kontant betaling for coins. Det blir kun ett sted som tar kontanter så vi oppfordrer alle til å benytte VIPPS eller kort. Merk at kjøpte coins refunderes ikke.

Mat og drikke
På serveringsområdet vil det være barer som serverer drikke med og uten alkohol, og foodtrucks som serverer ulike matretter. Prisene i baren blir 2 coins for drikke med alkohol og 1 coins for drikke uten alkohol. Merk at vi ikke serverer synlig berusede personer.
Det er lov å ta med medbragt mat, men det er ikke tillatt med engangsgriller eller annen oppvarming.

Toaletter
Det finnes både toaletter og urinal øverst på konsertområdet.

Spesielle behov
Bruker du rullestol eller trenger annen assistanse, er det bare å ta kontakt med vaktpersonell, så vil disse hjelpe deg på plass.

Afterparty
På grunn av det flotte sommerværet og stort påtrykk fra publikum har vi flyttet afterparty til konsertområdet. Musikken fortsetter utover kvelden/natta, og serveringsområdene har utvidede åpningstider. Så ingen grunn til å dra hjem – her fortsetter festen!

Vi setter pris på at du hjelper oss å holde parken ren og ryddig, og benytter søppelkassene på området.
På grunn av stor brannfare, ber vi alle være svært forsiktige med sigaretter/sneiper.

Alle deler av arrangementet har 18-årsgrense.

Vi ønsker dere alle en fantastisk kveld!

Feststemt hilsen fra
Lørenskog hus