Økonomi

Bestilling av lagkonto

422 views 16. juni 2018 22. oktober 2018 Webmaster 1

Alle lag må opprette egen konto i LillestrømBanken (lagkasse) som lagene disponerer. Det er Lørenskog IF som står som eier av kontoene og gir tilganger til disponenter på laget. Alle lag må også føre et enkelt regnskap i EXCEL som skal lagres i egen Dropbox mappe som laget får tilgang til. Har man ikke Dropbox konto så må dette opprettes. Dette er gratis opp til 2GB. Normalt vil dette holde til vårt bruk. Du vil få en innbydelse om å opprette denne kontoen når alt er klart.

Normalt vil det ta 7-11 arbeidsdager før lagkassa er klar ( i ferier kan det ta lengre tid) hvis alle dokumenter og skjema er riktig fylt ut.

Det må være minimum to disponenter pr lagkonto. Alle utbetalinger må godkjennes av minimum to disponenter på laget. Disponentene må være kunde hos LillestrømBanken. Er man ikke dette fra før må vedkommende opprette et kundeforhold. Dette er gratis og det medfører ingen forpliktelser. Er du ikke kunde i LillestrømBanken så gjør følgende:

Registrere seg som kunde på http://www.lillestrombanken.no/bli-kunde

1. Registrer navn, e-post og telefonnummer
2. Åpne sparekonto
3. Kundeerklæring må fylles ut (pålagt av Finanstilsynet)
4. Velg JA til hovedbank
5. Under hvilke tjenester som skal benyttes: Velg «dagligbank».
6. Under inntekt: Velg «annet» og skriv navnet på foreningen og hvilken lagkonto man skal ha fullmakt til.
7. Svare nei på de tre neste spørsmålene.
8. Spørsmål om politisk eksponering, USA og skatt til andre land – svare på som seg selv som privatperson.
9. Signere med BankID.

Når begge disponentene har blitt kunder i LillestrømBanken må skjema under fylles ut. Merk at det må også legges ved signert Avtalevilkår for BankID. Dette skjema kan lastes ned her. Begge disponenter må signere hvert sitt skjema. Skjema må skannes for å så lastes opp i skjemaet under (Man kan også ta bilde av signert skjema).

Informasjon om laget

Informasjon om disponenter

• Klikke en gang knappen "Send skjema" under og vent til siden lukkes. Vedlegg lastes opp.

Bekreftelse