Medlemsfordeler

Aktiv Eiendomsmegling Lørenskog

18 views 23. november 2018 23. november 2018 Webmaster 0

Lørenskog IF samarbeider med Aktiv Eiendomsmegling Lørenskog. Dette innebærer at våre medlemmer og dens familie får gode tilbud når man skal selge bolig/eiendom.

Rabatt på salg av bolig/eiendom: kr 10.000,-

I tillegg kan medlemmer få kick back på kr 5000,- for formidling av mulige kunder til Aktiv Eiendomsmegling Lørenskog som fører til salg. Disse pengene kan benyttes for å betale kostnader som kontigenter, avgifter, utstyr og turneringer for medlemmet.

Ønsker du å tipse Aktiv Eiendomsmegling Lørenskog om noen som vil selge sin bolig?
Send inn navn, adresse, mobilnummer og e-post til personen som skal selge. Skriv også på hvem som timers og hvilket lag vedkommende er på.
PS: Du må infomere personen som skal selge bolig at du tipser Aktiv Eiendomsmegling Lørenskog.

Alle tips sendes til kontakt@lorenskogif.no. Vi vidreformidler tipset og følger opp at pengene blir godskrevet riktig spiller. Pengene blir ikke godskrevet før boligen til den aktuelle personen er solgt.

Spørsmål til avtale kan gjøres til daglig leder i Lørenskog IF (espen@lorenskogif.no)