Oppstartsansvarlig

Administrativt:

• Markedsføre tiltaket «Nye helter» mot barnehager, nettsider og sosiale medier.
  • Ha ansvar for påmelding og informasjon i forhold til spillere som har meldt seg på «Nye helter».
  • Dele inn 6 guttelag og 1 jentelag i august etter alle treninger i «Nye helter» er gjennomført.
  • Rekruttere en årgangsansvarlig i den nye årgangen som har startet i klubben.
  • Svare på spørsmål til klubben i forhold til å starte å spille fotball .
  • Oppdatere FIKS med nye spillere og nye lag
  • Følger opp mot manager Toppfotball i forhold til A-lags spillere som skal delta på treninger for «Nye helter».
  • Kontaktpunkt mot kommunene og barnehage i forhold til barnehageturnering om våren.
  • Skrive ut diplomer for deltakere på barnehageturneringen.

I forbindelse med trening og kamp:

• Være med i arrangementskomiteen for fotballturneringen mellom barnehagene i kommunen.
  • Ansvar for organisere og planlegge minimum 5-6 økter for spillere som melder seg på «Nye helter».

Generelle instrukser:

• Være lojal ovenfor klubb og dens planer for spillerutvikling.
  • Bidra til et optimalt læringsmiljø i klubben.
  • Delta på sosiale tilstelninger som er ment å bedre det sosiale miljøet i klubben.
  • Tenke kreativt og være med å utvikle hele klubben.