Vil du gi din støtte til LØRENSKOG IDRETTSFORENING?
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i LØRENSKOG IDRETTSFORENING.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.
Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.
Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS, send Grasrotandelen 975434230 til 2020

Tusen takk for din støtte.

Vil du statistikk og hvor mye Lørenskog IF for fra Grasrotgivere? Eller registrere deg direkte på internett? Dette kan du gjøre her>>