Dommerinfo til lagledere

Du som er lagleder:

• Du som er lagleder:
    • Vær vennlig å sjekke at du har fått den dommeren som er satt opp på kampen.
    • Dersom det er bråk/uro/påvirkning av dommeren av publikum eller andre så prøv og roe disse ned.
      Husk det er hjemmelaget ved laglederne som er arrangementsansvarlige.
    • De dommerne med fetet navn på dommeroppsettet er ferske «på jobb». Ta spesielt vare på disse.
    • Om mulig så ta kontakt med dommeren senest dagen før kamp på mobil.
    • Gi dommeren beskjed dersom kampen flyttes, utsettes, kampen ikke skal spilles eller laget trekkes. Gjøres ikke dette så skal dommeren ha kr 50,- for frammøte.
    • Det kan være nyttig å lese Info til dommere i barnefotballen som du finner på hjemmesiden på siden Dommer og Fair Play.
    • Har dommeren ikke kommet? Sjekk om dommeren er forsinket på en annen bane.
    • Send beskjed til dommerkoordinator@lorenskogif.no eller 92619887 dersom dommeren uteblir eller det skjer noe annet under kampen som har med dommer/dømming å gjøre.
    • Gi gjerne dommeren en tilbakemelding etter kampen på hva som er bra og hva som kan forbedres.
    • OBS: Nytt i år:
      Hjelp oss å forbedre dommerstanden ved at du gjør en evaluering av dommerens innsats. Bruk Tilbakemelding på dommer på LIFs hjemmeside. Dette finner du på siden Dommer og Fair Play.