Nye LIF-helter (født 2012) oppstart 13.mai

Lørenskog IF (LIF) drar i gang treninger for barn som ønsker å starte å spille fotball. Treningene er rettet mot jenter og gutter født 2012. Første trening er søndag 13.mai, og det vil bli gjennomført 4 treninger i løpet av våren.

Alle treningene vil vare fra klokken 18.00 til 19.00. Oppmøte ved Kafe Sleivspark senest 17.45 alle dager. Siste trening blir søndag 17. juni hvor det blir premieutdeling for alle deltakerne.

Fotballskolen vil ledes av instruktører/trenere fra klubben. Foresatte må følge barna sine på treningene og må regne med å bidra som medhjelpere på treningsfeltet.

Påmelding gjøres her.

De spillerne som vil fortsette med fotball etter sommeren må stå som medlem ved skolestart. De som eventuelt ikke ønsker å fortsette må melde seg ut av klubben. Det er LIF som styrer inndelingen av lag som opprettes fra høsten av, medio september. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og webansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

LIF har satt et tak på maks 72 guttespillere fordelt på 6 lag på en årgang. Jenter kan være så mange de ønsker.

Treninger for «Nye helter» vil foregå på følgende datoer:

1. Søndag 13.mai
  2. Søndag 20.mai
  3. Søndag 10.juni
  4. Søndag 17.juni

Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte i midten av mai.