Espen Pettersen Gjester er ansatt som ny daglig leder i Lørenskog if

Styret i LIF har i dag ansatt Espen Pettersen Gjester (50) som daglig leder i Lørenskog if med oppstart 2. mai 2018.

Espen Pettersen Gjester har solid administrativ, markeds- og salgserfaring, samt vært daglig leder i næringslivet. Espen kommer fra stillingen som markedssjef i Strømmen if.

Espen har også lang fartstid i ulike roller i Lørenskog if gjennom mange år. Espen sin første rolle i LIF var i ministyret for mange år siden og han har siden vært engasjert i ulike roller som tillitsvalgt i klubben, blant annet med medlemssystem, websider, sosiale medier, arrangert en rekke cuper, prosjekter og arrangement i klubben. Ikke minst har Espen vært en viktig primus motor i forbindelse med klubbens to første sommerkonserter, som har blitt en tradisjon og som arrangeres for tredje gang lørdag 2. juni i Rådhusparken.

– Vi er veldig glade for at Espen takket ja til jobben som daglig leder i klubben vår. Han har fra før hatt et stort engasjement i ulike deler av klubben. Vi ser frem til at Espen nå skal bruke sin erfaring, arbeidskapasitet og engasjement på vegne av hele klubben og alle våre 1000 spillere, sier Martin Steen, styreleder i Lørenskog if.