Lørenskog IF og Havdelikatesser har inngått en samarbeid.

Lørenskog IF og Havdelikatesser har inngått et samarbeid hvor klubbens medlemmer/foresatte får gode tilbud på fisk og skalldyr hjemkjørt på døra. I tillegg vil prosenter av kjøp komme tilbake til klubben.

På linken under kommer dere rett inn i Lørenskog`s egne butikk. Der går 20% direkte til klubben og medlemmene. Fisken og skalldyrene blir direkte levert til deres dør og det er såklart kostnadsfri frakt.

Klikk på denne linken for å komme til Lørenskog IF sin nettbutikk hos Havdelikatesser>>

Havdelikatesser`s Sprøbakte

Lørenskog IF og Havdelikatesser har nå Sprøbakt fisk på tilbud.
Havsmat`s sprøbakte er fin og mild i smaken. Med sin krispy panering passer den perfekt til barn som har litt  » skrekken » for fisk og til hverdags. Vi kjører nå ett SUPER åpningstilbud på dette produktet.

2,5 kg til kr 250.-
( Tilbudet gjelder til 29/9-17.ordinær pris 295.- )