Feil pris for 6-åringer i RB

Det vises til oppslag i Romerikes blad onsdag 23. august 2017 om at det i Lørenskog if koster nærmere 4.000 kroner for 6-åringer å spille fotball i Lørenskog IF. Dette er ikke korrekt.

For 6-åringer i Lørenskog koster det totalt 1350 kroner å spille fotball. Likevel er det prisverdig av RB å sette fokus på kostnader knyttet til idrettsaktiviteter. Fotball har blitt en helårsidrett med økte kostnader til drift av anlegg, kostnader til undervarme, strømregninger og forventinger til oppetid hele året, helger og i ferier. Samtidig er det krevende å få inn alternative inntekter via sponsorater og andre samarbeidspartnere.

Administrasjonen gjør en kjempejobb med å tilrettelegge for fotball og organisert idrett, sammen med hundrevis av foreldre som bruker kvelder, helger og ferier. Idretten utfører et svært viktig samfunnsoppdrag, og vi trenger å diskutere en økonomisk modell som er inkluderende og bærekraftig for fremtiden. Den diskusjonen skal vi i Lørenskog if bidra til.

Artikkel kan leses her (krever innlogging)>>