Rolvsrud 1 åpnet

Endelig har vi blitt ferdig med å legge nytt gress på bane 1 og banen er igjen åpnet for trening og kamp.

Nå som vi har fått ny bane ønsker vi å prøve å holde den fin så lenge som mulig. Derfor minner vi om reglene som gjelder på våre kunstgressbaner (gjelder begge baner). Fint om alle foresatte og ledere informere sine håpefulle om dette.

  • Det er sykling forbudt på og rundt banene. Sykler skal parkeres utenfor gjerdet. Dette pga de tynne hjulene ødelegger rørene som varmer opp banene på vinteren, samt at det har vært noen ulykker hvor barn har blitt syklet på ved siden av banen.
  • Når man flytter mål skal målene trilles på hjulene. De må ikke skyves på gresset. Dette vil ødelegge gresset.
  • Man skal ikke benytte målene som hengekøyer eller klatrestativ. Årsaken sier seg selv.
  • Snus og annen søppel skal ryddes og kastes i søppelbøttene. Her er de fleste sløve.
  • Hunder skal ikke være på banen. Det er egen luftegård v/v Triaden.
  • Grilling på banen er ikke tillatt (ja, det er noen som har gjort dette også).
  • Is, tyggegummi, godteri og nøtter skal ikke nytes på eller ved siden av banen. Tyggegummi ødelegger banen, nøtteskall er farlig når det ligger på banen (spillere får sår på lår og legger når de f.eks tar sklitaklinger), sukkertøy og kjærligheter henger fast i gresset.
  • Ellers så gjelder det å benytte sunn fornuft.
  • Fint om alle hjelper oss med å holde Rolvsrud ren og trygg.

Tusen takk for hjelpen og lykke til med trening/kamp.