Assistenttreneren tar ordet

Etter en noe mager periode med 1 poeng på 3 kamper, samtidig som vi spilte som vi skulle i store perioder, ble vi tilslutt hardt straffet i disse kampene, vi greier ikke å omsette de mange sjansene i mål.

For å sitere Ruud Gullit etter et tap: «We must have had 99 percent of the game.
It was the other three percent that cost us the match.”
Ikke akkurat matte kunnskapene til Ruud som imponerer i det sitatet men budskapet skjønner vi. For mot Salangen sist hjemmekamp, får vi endelig uttelling og scorer 5 mål, som resulterte i 5-0 seier. Vi har 4 målscorere mot Salangen, som viser at flere kan putte kula i mål for oss, Alvaro 2, Kristian, Mathias og Michael (tilbake fra et langt skadeopphold).

Når vi først knekker koden fremover, knekker vi den skikkelig. Det kunne fort stått både 6 og 7 – 0 på tavla etter Salangen kampen, vi skaper og skaper gode sjanser, og spiller oss godt inn på banehalvdelen til Salangen. Spiller det spillet vi ønsker med varierte angrep og med et godt samarbeid i det defensive arbeide. Mot Salangen fikk også juniorspilleren Sondre Sandum sin a-lagsdebut, vi gratulerer han med det, godt arbeid på juniorlag og rekruttlag gjør at Sondre nå fikk muligheten.

Vi har i mellomtiden fått et nytt ansikt inn i garderoben, og det er Varis Khera. Varis skal spille hos oss frem til høsten, han skal da tilbake til studiene sine, og nyte fotballen i USA. Varis kommer inn i periode hvor vi har mye skader i en ellers tynn tropp, så dette passet oss bra. Khera har tidligere spilt for Skedsmo og Lillestrøm. Så nå venter vi bare på Bruce Springsteen musikken i garderoben og at Varis tar noen strofer:

Born in the U.S.A., I was born in the U.S.A.
Born in the U.S.A., I’m a long gone daddy in the U.S.A.
Born in the U.S.A., born in the U.S.A.
Born in the U.S.A., I’m a cool rocking daddy in the U.S.A.

For å styrke trenerteamet har klubben ansatt Rune Dybvik, som fysio/ fysisk trener. Han vil ikke bare drive med det fysiske, men også bidra med gode fotballfaglige diskusjoner, og andre oppgaver på treningene. Rune har mye erfaring fra Oslo fotballen, som trener, så vi ønsker han hjertelig velkommen.

Vi får virkelig testet oss de neste 2 kampene, da møter vi topplagene i divisjonen, først Mjølner og så kommer topplaget Skedsmo til Rolvsrud. Men først skal vi til Narvik nå på søndag, og måle krefter mot Mjølner. Vi har til gode å tape i nord, så vi skal kjempe hardt for å ta med oss alle poengene med hjem. Vi har spilte gode kamper til nå, og har et godt grunnspill, som vi skal bygge videre på hver uke, og utvikle oss kamp etter kamp. Håper alle i Lørenskog heier på oss fra stua nå på søndag, og kommer til Rolvsrud lørdag 24. juni klokken 15:00 da Skedsmo kommer på besøk.

Daniel Westvang
Assistenttrener Lørenskog IF a-lag