Julian vil gjøre en god start på sesongen enda bedre!

Etter fem serierunder står A-laget med tre seire, en uavgjort og ett tap, noe vi får si oss fornøyd med, selv om vi burde avgjort kampene mot Skjetten og Lillestrøm 2. Vi har slitt litt på bortebane med å omsette sjanser til mål, men heldigvis snudde vi denne trenden og røsket med oss 3 fortjente poeng på Alfheim mot Tromsø 2 forrige helg. Svært viktig for oss at vi fikk vår første borteseier, og to strake seire sendte oss opp på 3.plass på tabellen.

På hjemmebane har vi derimot vært meget gode i år. I 2017 så har vi spilt tilsammen syv kamper på Rolvsrud. Fire treningskamper, en NM-kamp og to seriekamper. Status etter disse kampene er at kun Strømmen har slått oss, resten har endt med Lørenskog-seire, og vi har scoret masse mål på eget (kunst)gress.

I seriespillet har vi holdt nullen på Rolvsrud, og vi har scoret syv mål i kampene mot FUVO og Harstad. Det gir selvfølgelig trygghet når vi nå skal ta i mot Alta 2 til helgen.

Når det gjelder troppen vår så har vi slitt litt med skader den siste tiden. Tobias Paulsen og Michael Singh er begge ute med tretthetsbrudd og vil være ute en stund til. Mithu Ima Sri har mistet noen uker på grunn av et overtråkk og også han vi være indisponibel når Alta kommer på besøk. Når det er sagt så er det svært gledelig at Christoffer Skårn er tilbake for fullt etter skade og Vetle Rygh er klar til dyst etter at han hadde karantene for gule kort mot Tromsø 2.

Når det gjelder Alta 2 vet vi godt hva vi møter. Vi vet at dette blir en tøff kamp og skal vi vinne så må vi prestere opp mot det vi er gode for. Selv om Alta 2 står med et poeng så langt, så har de hatt litt ”stang ut” og tapt jevne kamper som de like gjerne kunne vunnet.

Vi håper at mange tar turen til Rolvsrud og heier oss frem til en ny seier på søndag når Alta 2 står på motsatt banehalvdel. Vi har fått en god start på sesongen og sammen med våre supportere ønsker vi å gjøre den enda bedre. Seier og tre poeng er målsetningen, stedet er Rolvsrud og kampstart er kl. 15:00.

Tekst: Julain Madsen, hovedtrener Lørenskog IF A-lag Herrer