Telenor Cup – NM 16-19 år, kamper for J16 og J19

LIF har to jentelag med i NM og vi håper og tror at jentene skal klare å komme seg videre til neste runde.

Føst ut er J16 som møter Vålerenga borte på Valle søndag den 21.5 kl 13:30. Hvorfor ikke ta en svipptur til Oslo og heie på jentene. Hadde vært moro hvis LIF klarte å stille med flere på sidelinja en Vålerenga.

Torsdag 25.5 (Kr. Himmelfartsdag) kl 14:00 braker det løs med 1. runde i NM for J19 på Rolvsrud.
Lørenskog  skal spille mot Begby fra Østfold.
Jentene har i vinter vært med på kvalifisering til NM og er klar for 1. runde. Vi har ikke noe J19 lag i serien i år så her vil det være med spillere fra A-lag damer til J15. Flere av jentene var med å spille semifinalen i NM J16 for 3 år siden og de har lyst til å oppleve dette en gang til. Men i fjor ble J19 slått ut av Sarpsborg i NM, så nå er det tid for å få revansje mot østfoldingene.
Jentene er motiverte og vil forsøke å nå langt også denne gangen, men de er avhengig av at publikum kommer og støtter de. Vi håper at alle jentespillerne i klubben tar med seg foreldre og venner til Rolvsrud denne dagen.
På kafe Sleivspark er det muligheter til å kjøpe seg pølse, vaffel, is og brus m.m så bruk fridagen på Rolvsrud møt opp og hei fram jentene.
Vi har bestilt sol og godt vær, men stemningen må dere hjelpe til med.

(Tekst: Ola Løberg)