A-lag Herrer – Spillerstallen 2017

Ny sesong betyr ofte utskiftninger innad i et lag. A-lag Herrer har hatt flere utskiftninger etter fjorårets nedrykk.

I tillegg til nye spillere har laget også fått nye trenere for sesongen. Nedenfor ser du en full oversikt over spillerstallen.

Trenere:

Hovedtrener: Julian Madsen

Assistenttrener: Daniel Sand Westvang

Spillere:

Keepere:

Ole Martin Drevland

Michael Singh (18) signerer A-lagskontrakt, kommer fra egen juniorstall.

Tobias Asplund

Lowrens Rossinelli

Christoffer Skårn

Michael Singh

Spillere ut siden forrige sesong:

Omar Fonstad (Fram Larvik), Walid Idrissi (Kjelsås), Andreas Skattum Nordby (Hønefoss), Sami Loulanti (Strømmen), Thomas Hasle (Oppsal), Dodou Gaye (Ukjent), Glenn Harviken (Grorud), Kamil Olsztynski (Grorud), Imad Ouhadou (Follo), Patrick Fjell (lagt opp), Espen Engh (lagt opp).

Spillere inn 2017:

Vetle Rygh (Førde), Amir Daush (Skeid), Christoffer Skårn (Førde), Alvaro Torres (Grorud), Michael Singh (Egen juniorstall).

*Spillerne som har blitt tatt inn på a-laget har alle spilt for Lørenskog tidligere, og kjenner klubben godt.

* Vi vil oppdatere siden dersom det blir nye endringer.