Morten Enersen blir ny daglig leder i Lørenskog IF

Morten Enersen (51) er ansatt av styret som ny daglig leder i Lørenskog if. Morten vil være på plass 1. juni.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Lørenskog if sin daglige drift, sier Morten Enersen.

Morten er 51 år og er født og oppvokst på Lørenskog og har spilt fotball i klubben fra lilleputtlag og opp til A-laget. Morten jobber i dag som daglig leder i HSV Fotball som ligger i Vestby kommune. HSV Fotball (Hølen, Son og Vestby) er en klubb med 850 aktive medlemmer og med 72 lag i seriespill.

– Vi er veldig glade for at Morten har takket ja til stillingen som ny daglig leder i klubben vår. Han har vært daglig leder i en klubb med tilsvarende størrelse og kompleksitet som i Lørenskog if, sier Martin Steen, styreleder i Lørenskog if.

Morten har også NFFs lederkurs 1,2,3  samt at han har UEFA A-lisens som trener, toppspillerutvikler og trenerkoordinatorkurs.

Tekst: Espen Engh