Nye helter (6’åringer født 2011)

Lørenskog IF (LIF) drar i gang treninger for barn som ønsker å starte å spille fotball. Treningene er rettet mot jenter og gutter født 2011. Første trening er søndag 23.april, og det vil bli gjennomført 5 treninger i løpet våren. I tillegg vil klubben prøve å melde på lag til 6-årsserien.

Alle treningene vil vare fra klokken 10.00 til 11.15. Oppmøte ved Kafe Sleivspark senest kl. 09.50 alle dager. Siste trening blir søndag 18.Juni hvor det blir premieutdeling for alle deltakerne.

Fotballskolen vil ledes av instruktører/trenere fra klubben + spillere fra klubbens A-lag. Foresatte må følge barna sine på treningene og må regne med å bidra som medhjelpere på treningsfeltet.

Påmeldingsavgift for å være med på disse treningene denne våren er 350 kr. Alle spillere som deltar vil få en Lørenskog t-skjorte.

Påmelding gjøres via klubbens hjemmeside: http://www.lorenskogif.no/klubben/klubbhandbok/medlemsskap/innmelding-ny-spiller/

De spillerne som vil fortsette med fotball etter sommeren vil bli innkalt til et foreldremøte i forbindelse med siste trening den 19.juni. Her vil man få informasjon om opprettelse og inndeling av lag. Det er LIF som styrer denne fordelingen. Hvert lag er basert på at det er foresatte som driver lagene og fyller roller som trenere, lagleder og webansvarlig. Klubben vil bistå hvert enkelt lag med veiledning og informasjon.

Inndeling av lagene skal være klart innen 1. sept 2017.

LIF har satt et tak på maks 84 guttespillere fordelt på 6 lag på en årgang. Jenter kan være så mange de ønsker og ha et eget lag.

Treninger for «Nye helter» vil foregå på følgende datoer:
1. Søndag 23.April
2. Søndag 7.Mai
3. Søndag 21.Mai
4. Søndag 28. Mai
5. Søndag 18.Juni

Lurer du på noe? Kontakt Espen Engh på telefon: 45 43 69 70 eller e-post: espenengh@lorenskog-if.no
Vi gleder oss til å møte spillere og foresatte i slutten av April.

(Tekst: Vegard Egner)