Ny spiller- og trenerutvikler for ungdomsfotball gutter fra 13-19 år

Ny stor dag for spillerutvikling på Rolvsrud. Lørenskog IF har engasjert Raymond Mikkelsen som spiller- og trenerutvikler for ungdomsfotball 13-19 år ut 2020 sesongen. Dette viser at klubben virkelig ønsker å ha fokus på å utvikle egne lokale spillere og trenere på best mulig måte.

Raymond kommer fra jobben som A-lagstrener i LIF de siste to sesongene og har før det vært toppspillerutvikler både i Stabæk og Vålerenga.

I en kommentar sier Raymond følgende:
«Etter de 2 siste årene som A-trener for Lørenskog så velger jeg nå å bruke min kompetanse på spillerutvikling i klubben. Dette mener jeg kanskje er den viktigste jobben vi i Lørenskog står foran, nemlig det å utvikle lokale spillere til eget A-lag samt toppspillere til eksport til OBOS/tippeligaen.

Det som gjør meg stolt er at Lørenskog legger til rette for å spre kompetansen nedover i ungdomsfotballen. Maken til flotte og inspirerende kollegaer å jobbe med skal man lete lenge etter. All honnør til ledelsen som har spikret et trenerkorps med lang erfaring og komplementære ferdigheter. Min oppgave er nå å legge til rette for utviklingen av enkeltspillere. I tillegg skal jeg ha ansvaret for vårt U16-Akademi lag.

Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og stjeler en frase fra Engelsk Academy som et bilde på hva vi skal få til i Lørenskog. «From potential to exellence»

Hele klubben er veldig fornøyd med at Raymond er klar for fire nye år.