Petrit Hasanaj ny spiller- og trenerutvikler Senior/Ungdom Jenter

Petrit Hasanaj har skrevet under for 2 år som spiller- og trenerutvikler Senior/Ungdom Jenter.
I 2017 så skal han også være hovedtrener for J17.

Lørenskog IF (LIF) ønsker å bli ledende på Romerike i forhold til trener- og spillerutvikling. Derfor er klubben veldig glad for at Petrit Hasanaj har skrevet under kontrakt med LIF som gjelder fram til 31.12.2018.

Petrit Hasanaj vil ha hovedansvar for å legge til rette for spillerutvikling og positive mestrings-opplevelser for alle jenter i Lørenskog IF fra J13 til og med A-lag Damer. Han skal gjennom oppfølging av øvrige trenere bidra til at klubben blir en lærende organisasjon og medvirke til at det er en rød tråd i arbeidet gjennom ungdomsfotballen og inn mot seniorfotballen for jenter.

Petrit skal også være kontaktperson for trenere i jentefotballen fra J7 til og med A-lag Damer.
Vi ønsker lykke til med nye sesong.