Åpen trening Senior 3

Lørenskog IF ønsker å starte opp et tilbud for spillere som går ut av junior/a-laget samt gamle senior-spillere som har lagt støvlene på hylla og vil tørke støv av disse.

Lørenskog 3 vil være et «funlag», men treninger/kamper skal være seriøst men morsomt. Laget blir meldt opp i AFK sin seniorserie og vi må begynne klatringen i 11’er 9. divisjon, så her er det mulighet å bli med på mange opprykk i årene fremover.

Laget vil trene to ganger i uken + kamp. Treningstider i vinter vil være mandager og søndager kl 2030 på Rolvsrud.

Det planlegges åpen trening søndag 6. november kl 2030. Oppmøte kl 2015 i seniorgarderoben.

Er du interessert å være med på dette laget eller har spørsmål så ta kontakt med lagleder for laget, Espen P. Gjester (espen@lorenskogif.no). Send navn, e-post, mobil og fødslesdato.