Nytt lag i klubben

Lørenskog 3 (senior herrer) er et nystartet lag for Lørenskog spillere som er født i 1997 eller eldre.
Laget vil trene 2 ganger i uken + meldes opp i serien for seniorer (9-7.div.). I tillegg vil vi meldes på i diverse turneringer, arrangere turneringer, treningsleir +++. Spillerne vil være med å bestemme aktivitetsnivået.

Laget er beregnet for erfarne spillere som har spilt sine fleste år i Lørenskog IF og vet hva ”offside” er. Spillerne vil fortsette med fotballen etter at man har blitt for gamle til juniorspill og hvor A-laget ikke kan gi de et tilbud.

Vi legger opp til en litt større spillertropp enn normalt slik at vi kan ta hensyn til fravær på enkelte treninger/kamper PGA skole, russetid, militære, jobb, damer og lignende.

Er du interessert i å spille på dette laget? Ta kontakt med lagleder Espen Gjester (espen@lorenskogif.no)