Vanlige spørsmål

Svar på din fotballforsikring

Alle betalende medlemmer i Lørenskog IF er dekket av egen fotballforsikring gjennom NFF. Det kan også være fornuftig å tegne en frivillig utvidet forsikring som gir deg noen fordeler.

All informasjon om fotballforsikringen finner du på NFF sine hjemmesider.

Hvordan reserverer jeg baner og møterom på Rolvsrud?

Reservasjon av baner og møterom gjør du på vår egne bookingside. Gå til bookingsiden her>>

PS: Hvis du skal benytte møterom og ikke har egen nøkkel må du låne dette på forhånd. Kontakt kontoret for å avtale dette. (kontakt@lorenskogif.no)

Hvordan melder jeg skade?

Alle skader som skjer i forbindelse med trening eller spill i Lørenskog IF skal meldes til skadetelefonen.

Dette gjør via denne hjemmesiden>>

Hvor mange aktivitetsavgifter kommer i året?

Alder og hvilket lag du spillere på avgjør hvor stor aktivitetsavgiften er.
Oversikt over hvor mye du skal betale finner du her>>

Hva er verdikort?

Verdikort er en avgift som fås tilbake gjennom utstyr spilleren eller laget kjøper på Comet sport, Lillestrøm.

Alle må betale for dette verdikortet som en del av sponsoravtalen vi har med Umbro/Comet sport hvor vi forplikter oss å handle for en årlig sum. Denne avgiften er vedtatt på klubbens årsmøte.
Mer info finner du her>>

Hva er samtykkeskjema?

Alle spillere som er over 13 år og har spilt i en annen klubb før man melder seg inn i Lørenskog IF må fylle ut et samtykkeskjema (overgangsskjema). Når skjemaet er fylt ut sendes dette til kontakt@lorenskogif.no eller man kan levere det på kontoret. Husk underskrift. Deretter sender vi skjemaet til klubben man kommer fra for å få tillatelse til overgangen. Alle tidligere forpliktelser må være oppgjort før en overgang kan godkjennes. Dette tar normalt 3 til 5 dager.

Skjemaet kan du laste ned her>>

2012 årgangen

Nye spillere som vil begynne i klubben må melde seg inn via våre hjemmesider: https://rubic.azurewebsites.net/Public/Events/160

Vi vil ta kontakt når påmeldingen er mottatt.